!! FORUM WRACA DO ŻYCIA !!
Czyli chodzi o to, że akcja za wolna a rop'y za mocno są zrobione?? Nie wiem czy to dobry pomysł jak bym spróbował teraz Tombstone zrobić ;p
Początkujący
wojtekheh napisał:
Czyli chodzi o to, że akcja za wolna a rop'y za mocno są zrobione??
Wyjaśniłeś to sobie swoimi słowami - dokładnie o to mi chodzi
Nowa animacja wiem, że nie najlepsza ale zrobiłem ją by pouczyć się biegu (taki test)
Początkujący
Ciężko ocenic jak bedzie z twoim bieganiem, bo tu jest pratycznie tylko jeden krok Polecam zrobić coś wykorzystkującego całą szerokość backgroundu
Nowa Animacja nie jest ona najlepsza ponieważ zrobiłem ją z krótkim czasie myśląc wyłącznie o pomyśle który wpadł mi rano do głowy.
TO JEST PRÓBA!!
Napis Wrestlemania dziwny Niebieski dziwnie leci, jak ten gosciu w trumne u mnie xD a ;pozatym wszytsko w porzo
Last Ride na drabinę (ruch drabiny)
Początkujący
Byłoby fajnie jakbyś skombinował sobie drabine zginaną w połowie...jesli wiesz o co mi chodzi
i oto jest nowa Animacja po krótkiej przerwie (wyjazd )
Początkujący
Hmm...nawet płynnie ale "ruchowo" mocno niedopracowane. W locie wyraźnie widać "podział" na wybicie (przygaszone zresztą) i lot dół. Skaczący zdecydowanie za szybko spadł...I reakcja troszke niedopracowana
6+/10
Nowa animacja
Adept
Oj,takie sobie te animki,poprzednie trochę lepsze,w drugiej trochę nierealny wygląd ale nie jest tak źle
1.6/10
2.8/10
Nowa