!! FORUM WRACA DO ŻYCIA !!
Mam taki pomysł, aby z tych zawodów zrobić coś w stylu PBF (znaczy takie coś do tworzenia i prowadzenia wrestlera, nie wiem czy to tak się nazywa, chyba e-fed). Każdy by sobie trenował jakieś ciosy, kupował bronie, itp. Tylko, że w tym PBFie było by coś takiego, że walki były by prowadzone tak jak do tej pory. Co o tym sądzicie?? Oczywiście będę potzrebował pomocy, jeżeli to wejdzie w życie (Mam na myśli: wojtekheh i thomassi24 jeżeli byście chcieli i może jakiegoś grafika do pomocy jeżeli taki się znajdzie.) Co wy na to??
edit
Do mojego pomysłu wkradł się problem, a mianowicie system walk, ponieważ gdy każdy będzie miał swoje ataki będzie to mały problem, ale mam nadzieję, że coś się wymyśli.
Nie podoba mi się pomysł z całkowitym przekształceniem forum ale można inaczej np tak że na weeklys jakis z zawodnikow pwa moze napisac posta podobnie jak Chris Jericho przychodzi na Smackdown i np zdaje sprawozdanie ze przegral walke i chce rewalki A co do ataków to mozna tego uzyc jako karta na jakies ppv np walka o pas PWA w ktorej musi byc zastosowany finisher z poprzedzajacym go kopnieciem
CO wy na to
Ostatnio edytowany przez wojtekheh (2010-03-08 16:27:21)
Właściwie to doszłem do tego, aby stworzyć nowe forum, a to zostawić oraz aby stworzyć np. PWA International (forum po angielsku), bo powiedzmy sobie szczerze że tylko po polsku to nie zabardzo nam się to forum rozkręca, a tak to może na anglojęzycznym by poszło trochę lepiej bo i chętnych by było więcej no bo właściwie każdy kto zna jako tako angielski lub umie się szybko posługiwać google translate
PS
To z atakami dobre, a codo tego z Chrisem Jericho to właśnie takie coś też by mogło być. Może jakby było więcej chętnych to by się zrobiło np. PWA Extreme, PWA Friday Night Game (coś w stylu WWE Raw, ECW, itp.)
Czekam na propozycje, sugestie i pomysły.
Jestem za nowym forum nazwa dobra jezeli chodzi o te gale to dobry pomysl tylko na poczatek zostawmy same ppv i zobaczmy jak to wyjdzie
Adept