!! FORUM WRACA DO ŻYCIA !!
Początkujący
Witam wszystkich !
Tu bede umieszczal swoje animacje , a więc do roboty ...
1. Pierwsza animacja od końcówki 2008 r. , więc prosze o wyrozumiałość (niestety nie jest związana z wrestlingiem ponieważ pivota zainstalowałem dosłownie 30 min. temu
)
Animka spoko jeżeli take będą o wrestlingu to będzie świetnie. Przypominam sobie że robiłeś na attitude aimacje może je gdzieś jeszcze masz.
A ja bardzo dobrze pamiętam twoje animki. Były nawet na naszym forum.
PS Witam spowrotem.
Bieg zrobiony ładnie no i tak jak pisze Thelupo zrób coś z tego
Czarny, gdy już siedzi na zielonym ma jakiś dziwny przeskok. A tak poza tym to wszystko super.
Początkujący
Apiotrekk wiem , wiem ponieważ próbowałem z 10 razy zrobić jakiś cos i nie wychodziło , dlatego usuwałem nieudane klatki i niestety sie popsuło
I jeszcze jedna animacja (niestety do wyboru mialem tylko podstawowe sticki i podłoge więc żadnej rewejacji , lecz następne będą z ringami ... )
Prosze o komentowanie , ale nie ocenianie
Bo mi nie wyszło ...
Za szybki przeskok do SCM a ogólnie fajnie. Zrób coś na ringu.
Początkujący
No więc znów zje*ałem a miało być tak pięknie ...
Zrobiwszy swój ring zacząłem zrobić animacje i mi za dobrze nie poszło ale zapewniam , że
następne będą lepsze
Trochę przesadziłeś z tymi linami ale bieg i skok ładnie 7/10
Adept
Podoba mi się ! tylko z tymi linami troche spieprzone i tak jakby nie dokończona praca.ja dam 8/10
apiotrekk:
nieładnie się tak wyrażać.
Początkujący
Wy to o warna się prosicie ...
Czemu spieprzone?
To na następny raz napiszcie dlaczego np. teraz , że są za luźne liny i już , a nie że ja nie wiem co mam poprawić
Tak jak bym komentował wasze animacje to bym napisał spieprzona animacja 2/10 i co ?
Nie chcielibyście się dowiedzieć co jest źle ?
No i to tyle sorry za liny , będzie dobrze .
Na następny raz dam wam ok. pięciu testów z linami i wybierzecie który najlepszy , a tak w ogóle dzięki za komentarze
Który z tych testów lin jest najlepszy ??
1.
2.
3.
Ostatnio edytowany przez Marci95 (2010-01-29 16:32:16)
Dobry jest 2 jeżeli upadają z niska, a 3 z wysoka. Tak mi się wydaje.